Friday, May 27, 2011

SYUKRAN

Hi semua!^_^

Finally, after 3 years study at UiTM Sabah since July 2008, I finished my diploma. Syukur tak terhingga aku panjatkan kepada ALLAH SWT yang telah memberikan nikmat yang sangat banyak dan selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW. Tanpa pertolongan daripada ALLAH SWT, tak mungkin aku berjaya menamatkan diploma pada masa yang ditetapkan. Terima kasih juga kepada keluarga yang banyak menolong..mama, bapa, pakcik..thanks..adik2 juga.

Terima kasih juga kepada kawan2 yang banyak membantu..tanpa bantuan anda siapalah saya. Thanks a lot buat Zul, Sadre dan Shahari yang banyak membantu sepanjang 3 tahun kita bersama..terima kasih kerana meminjamkan kereta anda. Aku masih ingat lagi time pertama kali aku pinjam kereta Zul, aku pinjam sebab nak beli charger laptop pastu kami pegi jamming x bawa tuan punya kereta lagi hehe…Masih segar lagi diingatanku time kita jalan2 pegi tanjung aru..kalau x silap 8 orang kami sumbat dalam kereta Myvi Zul..sorry zul hehe..tak lupa juga kepada Joko yang selalu membantu, terima kasih kerana selalu post di group kita sebagai wakil ku hehe..minta maaf ya Jok, aku kadang2 mengencang bila ko bertanya pasal study..aku memang cam tu kadang hehe sorry. Kepada Heljony, thank u juga..selalu kami Tanya dan minta tolong kau biarpun aku x banyak bertanya hehe. Tidak lupa juga kepada Sashrieq..thanks banyak tolong dalam hal2 yang melibatkan HEA dan HEP serta info2 yang berguna hehe. Tak lupa juga kepada kawan2 classmate dan coursemate ku..Yan, Fel, Ari, Sakinah thanks biarpun tak tau pa kmu tolong aku hehe… Imelda, sofia, cornelia, farah..carol,emma,hazirah,liyana,filza…mayanti,Ino, zarenny, shakila,merilyn, nora, fatin..thanks guys…ella, Jaja , mima terima kasih..dan semua lah yang membantu..


part 1-selepas menang tempat ke-2 kawad



part 2-jalan2 di tanjung aru..kanak2 riang

Aku masih ingat lagi time di simpang mengayau, perkhemahan JPA..temankn diorg si emma p toilet..diorang memang penakut..anjing pun nak takut hehe…time ke kundasang ngan diorang shah, cornelia, sofia dan Imelda..tak sangka aku drive ke kundasang..klau mama ku tau mampus aku hehe..masih segar lagi di kepala ku time group dengan diorang…macam2 kerenah diorang smua tak nak mengalah ishk3…dalam class masih lagi aku ingat si nora yang selalu melawak bila dah nak pulang…si carol yang selalu di ejek pasal mandi..paling aku ingat time duduk sebelah nora class AIS part 4..tension jg sebelah dia, banyak betul dia tanya sampai tak siap keja ku..hehe pastu ada lagi si merilyn yang x pandai diam tambah aku tension…tak lupa juga time kuar ngan diorang si may,mima, zarenny, jaja, ino pergi perdana park di tanjung aru melihat air pancut berirama..best hehe. Si Mima yang selalu lewat pun masih segar di kepala…jgn marah mima hehe


time part 2 juga...kami lah yang kerjakan kereta Myvi Zul hehe


selepas kejohanan olahraga antara program..hanib pun ada

Jutaan terima kasih juga kepada kawan2 yang lain; Ramli, Fariz, Afiq, Hafiz, Juliano,Harry, Afif, Hanib…ingat lagi orang yang selalu di buli Hafiz, kami gelarnya Aji hehe..si Afiq pun tak terlupa selalu juga di buli..thanks kamu dua..tak lupa juga Syafiq, Mahadir, Helmi…time part 1 aku lah balik2 paitung bilik korang hehe…Hanib yang selalu kami suruh2..sorry Nib…kenangan yang selalu diingat ialah time pergi ke tanah kecil, Labuan hehe..memang best dan awesome lah time tu..ada masa kita jalan2 lagi ya…


di feri on the way ke Labuan....takkan di lupa nie


part 3-time camping di simpang mengayau....grrrrrrrr


Terima kasih juga kepada rakan2 Peers…Muleq, Ghazali, Kak Med, Kak Ija, Aan, Irwan dan yang lain2…rakan2 yang lain juga; Xing Xing, Suryani, Izzati, Zulaikah dan yang seangkatan… Jutaan terima kasih juga kepada para pensyarah..Sir Marius, Mdm Betsy, Mdm azlina, Mdm Dayang, Sir Cyril dan lain2..thanks. Tanpa kamu ilmu kami tak berkat


rakan2 DIA time camping...


hitam itu bergaya...:)


nie plak time paitung di bilik Joko masa part 4.....huru hara biliknya kami kerjakan


time bergambar sekelas..sadre ada juga menyibuk bha


part 5- time class LAW...pura2 rajin ja diorg nie


part 6-selepas kursus kaunseling...yan punya gaya jugalah menang


sarie minta nie gambar ya...cantik ko edit.Peace


Kesimpulannya, terima kasih semua atas pertolongan kalian sama ada langsung mahupun tidak langsung..semoga ilmu yang kita perolehi berguna dan bermanfaat kepada kita, keluarga, agama dan Negara. Sekiranya ada tersilap kata, saya minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. Segala kesalahan anda telah saya maafkan…J

SYUKRAN..ARIGATO..SALAMAT…

2 comments:

.f.ezra talks crap. said...

salamat? heh! kasitau mima, aydil..hahahahah

Yan Ariffin said...

haha u're welcome nak! thanks juga sbb byk bantu aku and the gang. hehehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget