Thursday, May 19, 2011

DIA UiTM SABAH BATCH JULY 2008

Hi! ^_^

Entry yang lepas bercerita tentang BBQ kami dan entry yang dulu coretan tentang rakan coursemate ku, kali ini nak cerita tentang coursemate ku lagi hehe. Kali ini nak berkongsi tentang group kami di facebook. Group itu di beri nama DIA UiTM SABAH BATCH JULY 2008. Sesiapa yang batch group nie akan di add dengan tangan yang terbuka walaupun sekarang dia tak study bersama-sama. Kalau dia tak ada kaitan, takkan di layan haha.

Orang yang membuat group nie ialah Joko..thanks Jok. Tujuan group nie ialah untuk menyebarkan maklumat jika class cancel or postponed. Memandangkan most of my classmate has facebook, alternative untuk membuat group nie memang sesuai dan kena pada tempatnya. Akhirnya, tiap malam banyaklah info yang telah disebarkan memalui group nie. Class rep tak mampu nak mesej kawan-kawannya yang lain walaupun di bantu oleh classmatenya, Fiza..kesian class rep hehe.

Now, class dah abis..info pun dah tak ada. Akhirnya group nie menjadi tempat untuk melepaskan rindu (kan zul?), gossip, gambar-gambar hot dan segala macam yang nostalgic. Selepas berakhirnya Finishing School, members dalam group nie telah post macam-macam. Paling banyak post meminta maaf hehe…tak pa..kami semua memaafkan each other. MAAF kamu di terima (kan Sofia?). Di bawah ada beberapa post mereka hehe...


hawa dan sofia...


ini plak nadhira...panjangnya


sapa panjang ya???


heljony pun mau...


aydil juga...


shah pun ada..


Ramai lagi yang post macam-macam..post paling panjang setakat nie rasanya Fiza atau Nadhira..hmmm. Post paling famous ialah post Shakila, 130 ++ orang comment..Tahniah Kilut. Orang paling banyak post rasanya Zul, tiap hari lebih dari 3 postnya kan zul hahaha...
Apa-apa pun, group nie akan menjadi penghibur time buka facebook...semoga group nie sentiasa active..SEMOGALAH.

6 comments:

srikandi_saifullah said...

aku dpt merasakan keakraban kamu semua..
rasa sgt jeles ok!

aydil fazni said...

hehe kami mmg akrab

JoKo A. Javavi said...

cing.. ak ko x kasi masuk..lol... ada bha juga di selit2kn dia pnya post...hmmm sinuhuktirr

HeLJoNy said...

atchhhh.... c zul juga la pamanang... mana ada 3 post sehari... ,au 20 post kali arrrr...

zul's said...

ko bole jgn over el

aydil fazni said...

hahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget