Thursday, July 28, 2011

SAMA TAPI TAK SERUPA

As Salam semua..harap kalian always sihat walafiat. Tak lama lagi bulan Ramadhan akan menjelma...semoga kita dapat ditemukannya AMIN. Sementara itu, pasukan Malaysia akan menentang Singapura pada malam nie..semoga Malaysia mampu tewaskan Singa yang telah merobek harimau pada match yang pertama di Singapura tempoh hari..AMIN.

Oklah..berbalik kepada tajuk entryku kali nie hehe...sama tapi tak serupa. Apa ya??? Sebenarnya semenjak dua menjak nie aku tercari-cari idea..nak post apa ya tuk blog ku. Finally aku dah ada idea hehe...selepas melihat gambar2 kenangan yang telah ku simpan dalam laptopku, tercetuslah coretan kali nie haha...semua yang aku coret di sini hanya sekadar gurauan. Harap, muka2 yang terlibat tidak terasa dan marah dengan aku ya..sorry 100000000000000 kali huhuu...semoga di halalkan apa yang aku post...



sama kan gaya diorang...nama pun sama 2 2 nenek haha



nie plak 2 2 itik hahaha...



haha muka x serupa tapi gaya mereka sama..acchhhhggg




nie lagi x serupa..tapi klau yg pegang gitar tu nyanyi ala2 ning baizuralah suara dengungnya..mklumlah artis labuan hahaha



nie lagi x serupa tapi sama hahaha....moto moto..klau sarie tegakkn badan pasti sama dan serupa




aku gelarnya tiang...macam sama ja 2 2 tu kan???hahahaha



sebelah kiri tu digelar jongang...giginya pun cam arnab...tapi comel lagi arnab lah hehe



ayam serama..yang satu versi orang yang satu lagi versi binatang hahaha



nie plak woody woodpecker ngan zulaika...2 2 x pandai berhenti ketawa hahaha



jabulani..yang satu bola..yg satu lagi si Ino@jabulani hahaha



nie last gambar..paling hebat....muka serius tu si Arifah, kami gelarnya lady gaga..cuba perhatikan betul2..langsung x sama dan x serupa hahaha

1 comment:

bell bebet said...

hehehheh arifah yg paling menang I like...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget