Monday, July 18, 2011

AKU BENCI

Tiap insan pasti ada something yang disuka dan dibenci kan..kalau semua pun disuka itu manusia takda perasaan kali and kalau semua dibenci itu orang gila kali..thats why lah manusia yang normal ada kedua-dua nya sekali; suka dan benci. Kali nie aku nak coret tentang 1 perkara yang paling aku tak suka plus benci.Perkara itu adalah gunting rambut. Memang activity nie lah yang the most aku tak suka..benci dan rimas nak pegi adjust rambut yang selekeh. Dah lah panjang aku tak suka..gunting lagilah aku tak suka. Kenapa ya??? Biar aku jawab sendiri hehe..

Pertama, pa yang dihajatkan before gunting rambut tak kesampaian..tak pernah apa yang aku bayangkan terjadi..lain diminta, lain jadinya..aku nak cam rambut shah rukh khan tak dapat huhu…dah lah muka ku nie bida, lepas gunting rambut tambah bida bha huhu

Kedua, lepas gunting rambut acap kali lah cermin menjadi teman hehe…asal Nampak cermin, terus berdiri depan melihat rambut “baru” sambil bermonoloq, “bida juga orang tu gunting”. Bila bida, tukang gunting bha disalahkan..walhal tym abis gunting tak mengomen terus face to face…

Ketiga, nielah yang paling tak disuka..diejek kawan lah huhu…bila lihat rambut baru kecoh terus. Apa lagi kalau ada sumpak…diolok ja lah jawabnya…

Hmmm..tapi sebenarnya..rambut pendek lagi best dari rambut panjang(tuk lelaki ja). Rambut pendek rasa selesa..sejuk, tak yah nak sentuh2 rambut, tak yah nak susah2 shampoo…yang paling best ramai pompuan suka lelaki rambut pendek hehe…



nielah rambutku yang panjang dan merimaskan...


nie lah rambutku sebelum potong hehe



nie pun sama...eksen ja nie..bukan pandai men tu alat music pun hehe



tadaaaaaaaaa....my new hair..bida kan hehe



4 comments:

aku insan lemah said...

cantik baju yg last 2...hahahhaa,
ada ni nma aku..:))

JoKo A. Javavi said...

lucu jua rambut mu dillllll... wahahahaha XD

bell bebet said...

huhuhu kasi piara jk ba dil...

srikandiabubakar said...

hahhaha...lawak2..:D

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget