Sunday, June 26, 2011

JOM..

Dah seminggu lebih aku pergi membantu ayahku menjual…macam2 pengalaman dan pelajaran yang telah aku dapati, memang tak senang nak mencari duit tuk keperluan hidup lebih2 lagi yang dah ada tanggungan. Entry this tym bukan nak citer pasal jual2 tapi nak citer tentang JOM HEBOH..hehe. Dah 5 tahun, akhirnya media prima kembali ke Sabah tuk JOM HEBOH yg dulunya di kenali as a SURE HEBOH yang pernah datang sebanyak 2 kali ke Sabah.

2 SURE HEBOH sebelum nie yang berlangsung di Yayasan Sabah, kemudian di Stadium Likas turut aku kunjungi hehe..Pada hari nie plak, aku p JOM HEBOH buat juling2 kalinya excited ooo…ingat nak p ngan kawan2 diploma tapi x sempat huhu. Tadi aku just go there alone berharap dapat jumpa kawan2 hehe..ternyata aku bertuah kerana dapat jumpa kawan & join diorang terus hehe. Aku join ngan diorg Taufiq, Nas, Sharil & Noris…sempat juga aku berjumpa ngan kawan2 sekolah menengahku; Fiqah, Naty & Affey.

Boleh tahan jugalah JOM HEBOH kali nie dapat jumpa artis hehe..jakun bha org Sabah nie ngan artis haha..aku dapat jumpa Nora Danish, Fasha Sanda, Salma dan banyak lagi yang x ku kenali namanya hehe. Pengunjung pun sangat ramai even cuaca sangat panas. Aku Nampak ramai yang dah berkampung dari tengahari sampai malam sekeluarga di sana…hebat ooo. Yang paling aku suka JOM HEBOH nie ialah surau disediakan, ble juga org ramai beribadat dengan senang.

Boot yang paling aku suka ialah AL-KULIYAH..Dapat tengok bagaimana orang kerasukan diubati oleh Ustaz Sharhan Safie. Hebat ustaz nie dalam perubatan Islam..dah lama nak tengok beliau dekat2 akhirnya dapat juga hehe. Sempat juga aku beli bukunya yang berjudul “PERUBATAN ISLAM MENANGKIS KEJAHATAN JIN & SIHIR siri 2”..dah lama aku dambakan buku nie..finally I got it yeeaaa..excited sungguh nak baca hehe.


nie lah senario d JOM HEBOH...


kanak2 di TV3 KIDS...


lihat baju biru tu..keseronokan tengok artis..pondan tu sebenarnya haha dapat juga ambik gambar hehe...



2 comments:

JoKo A. Javavi said...

adakah gambar pundan..wahahahaha!!

aydil fazni said...

hehe..bosan kan haha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget