Sunday, January 9, 2011

Sabtu yang sibuk

Salam semua. Hampir seminggu tak update blog hehehe. Hari ini nak bercerita tentang kisah ku semalam bersama rakan-rakan. Semalam kami sekelas (tak semua) telah pergi ke Seminar Konsolidasi Ekonomi Bumiputra IPTA zon sabah anjuran GABEM (lupalah apa nama fullnya) bertempat di UMS. Sebelum program berakhir kami telah keluar dari dewan dan terus pergi ke 1 Borneo kerana kami berasa boring mendengar ucapan yang di sampaikan(teruknya kami). Apa yang kami buat di 1B? K-Box geng. Habis suara diorang terutama si Zul, Sarie dan Joko. Yang peliknya ni, first time keluar dengan si Sofea dan Cornelia. Tak sangka pula diorang pandai nyanyi.

Selesai ja dari 1B, kami pergi ke Jesselton Point bermain futsal. Kali ini first time juga diorang si Peejurl, Boni dan Ramli join kami main futsal. Walaupun goal terlalu banyak, kami enjoy. Usai ja main futsal kami terus ke Tanjung Aru untuk menikmati makan malam iaitu burgermuk. Penat sungguh sesampai di bilik, aku pun terus merebahkan diri dan tidur.zzzzzzzzzzzz.


TEMPAT KAMI BERMAIN FUTSAL

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget