Sunday, January 16, 2011

Another Saturday Story

Hi! Today i want to write about my Saturday again...hehehe. Kemarin Sabtu ke-2 ku semenjak berada di semester ke-6. Sabtu lalu sibuk, kemarin pun sibuk juga. huhuu. Apa boleh buat, terima ja lah. Bukan sibuk apa pun, sibuk dengan jalan-jalan buang duit di 1 Borneo dengan rakan-rakan. hahaha.

Begini ceritanya...seawal jam 8 pagi lagi aku dah ada program di bangunan akademik baru iaitu kursus kaunseling. Kursus tu memang best, dapat belajar bagaimana nak tahu bakat you, bagaimana nak tahu you ni stress dan macam-macam lah. Sempat juga jadi budak-budak semula, di suruhnya melukis gambar rumah,pokok, air, ular & kereta. Then, di suruhnya warna. Cik Hayat yang mengendalikan kursus tu. Sangka aku program akan berakhir jam 12 pm, rupanya jam 11 am. Habis ja program terus pergi 1 Borneo dengan rakan-rakan menonton cerita KHURAFAT. Jalan ceritanya membingungkan sedikit tapi suspennya buat orang terkejut gila. Ramai penonton menjeri macam orang gila.(tertanya di hati, suka juga diorang tengok biarpun takut...pelik). Sapa ada kesempatan tu pergilah tengok. Banyak pengajaran cerita tu. Habis tengok wayang, macam biasalah pergi menyanyi...K-Box sampai habis suara biarpun sumbang. After that kami pun pulang.

Belum habis lagi...sampai hostel ja terus basuh kain & jemur. Lepas tu, blackout. Tak tahu nak buat apa, aku pun tidur lah. Time mau tido tu, ramailah orang yang tak bertamadun menjerit, berteriak sana sini macam orang yang tak ada akal langsung gara-gara tak ada electric. BODOH SUNGGUH MEREKA. zzzzzzzzzzzzz



TIME KURSUS




MINGGU LALU TIME DARI FUTSAL

1 comment:

Xing Xing @ Mazdollyna Majalin said...

Hahaha.. Ko udah udah tua pak cik... Jgn prasan nak jd bdak2 lg... Whahahaha... :P

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget