Friday, April 8, 2011

CHENDOL-CHENDOLAN TRADER

Salam 1 Malaysia semua...akhirnya presentation ku dah berakhir untuk semester nie..lega rasanya walaupun tak sebagus yang di harapkan. Pada hari selasa yang lalu, aku dan rakan-rakan telah membentangkan case study kami tentang audit dan taxation. Pada hari khamis yang lalu pula, kami dengan jayanya telah membentangkan business proposal kami untuk subjek ETR300. Semalaman kami tak tidur untuk menyiapkan kerja kami.

For your info, business proposal kami bernama CHENDOL-CHENDOLAN TRADER...hehe lucukan. Main business kami ialah menjual cendol secara bergerak macam jual ais krim tu...untuk menyempurnakan lagi proposal kami nie, aku dan rakan-rakan telah membeli bahan-bahan membuat cendol dan belajar membuat cendol. Cendol kami bukan cendol yang biasa tapi luar biasa...macam-macam jenis cendol kami buat...


nie lah logo firm kami...


bahan-bahan membuat cendol


zul dan sadre...


sadre dengan gaya seriusnya memotong pisang...ada bakat juga sadre nie


tu plak si hafiz..selalu ja menyibuk...jgn marah fiz


baju putih tu c joko...dia tengah menisar ais batu...


kisar lagi jok


nie lah group ETR ku....bos besar kami x da dalam nie...sorry sarie


cendol buah nangka...sedap


cendol nie lagi sedap...cendol ais krim bercampur pisang....


nie cendol si sadre...smarties cendol....sedap juga rasanya


zul dan cendolnya


aydil dan cendolnya juga


nie cendol terakhir kami buat...cendol milo...boleh tahan juga rasanya


Minta maaf banyak-banyak kepada bos kami, sarie kerana terlupa membawanya membuat cendol bersama kami..kalau ko nak sarie, pegi rumah zul..ada lagi bahan-bahan nya di sana hehe. Thanks a lot to zul kerana membenarkan kami membuat onar di rumahnya hihi. Dan kepada kawan-kawan...GOOD JOB.^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget