Sunday, March 27, 2011

A NIGHT TO REMEMBER

Hi everybody! Last night was our dinner for the TAC club (The Accountancy Club). So, today I want to tell about our dinner..hehe Our dinner was called THE BOULEVARD OF GLORY..A NIGHT TO REMEMBER. Awesome kan..bijak juga junior semester 3 kami bagi nama. Bukan itu sahaja, ada lagi trademark untuk student account iaitu WE ARE THE KING OF NUMBERS…sejauh manakah kehebatan kami menguasai number? Sebenarnya, account not only about numbers but also about language. Numbers and language is an account. So, I think we are the king of numbers may be true. The theme of our dinner last night was masquerade. Macam-macam topeng muka yang di pakai oleh students diploma of accountancy. Ada yang berbulu, ada yang bertanduk..warna pun macam-macam, ada hitam, putih, dan lain-lain. Di bawah ada beberapa gambar yang saya ambil...tengok jgn x tengok...


ini gambar selingan....sebelum pegi dinner sempat aku ambik gambar ngan arnab c justin...comelkan kami hahaha


2 orang nie dari kiri c nenek dan c mami...my classmate...gambar nie di ambik tym raptai...


semasa raptai untuk performance kami....penyanyi nya bukan yang pegang microphone..dia belum datang time nie....


ini lah ballroom tempat kami dinner....di 1 borneo


dari kiri c hazirah, yang ambik gambar tu c emma dan yang di gambar tu c liyana...


gambar yang paling saya suka malam tu...c datin yang gelojoh nak makan tu...di tengah tu c sakinah..kuat makan juga...yang paling kiri tu c yan....lihat mukanya...hahaha


sekarang masa untuk melihat topeng....ini topeng pertama..c carol punya


yang nie pun sama


yang nie c ari peggy punya...pink colour tu....


c emma punya nie...warna kelabu..cantikkan...


merah menyala nie milik c liyana...


yang ada bulu merak nie c yan punya...beauty kan...


yang panjang sungguh nie kepunyaan c sakinah...x sangka sakinah minat yang besar...time dia pakai..nda nampak bha mukanya hahaha


kalau tak silap...ini c shakila punya...pink colour juga


classmateku yang ambil gambar nie..c shah namanya...kabur lagi tu..huhu
topeng tu c ella punya..lawa nie bha


warna hitam nie kawanku punya...c zul


aha..ini pun cantik...belongs to nora


topeng buruk nie lah milik ku hehehe


suasana di luar ballroom sebelum pulang...semuanya nak bergambar termasuk saya...


c datin dan c heljony...dua-dua pendek hahaha


semua perempuan hahaha


ini lah zul...artis kami pada malam tu...dia lah yang menyanyi...2 lagu tu...tahniah zul...


yang nie gambar terakhir..c jaja dan c ella....bergaya ja banyak hahaha


Apa-apa pun...dinner kami tetap best biarpun tidak sesempurna yang di harapkan..tahniah buat semua yang menjayakan dinner kali ini dan tahniah kepada semua pelajar-pelajar yang cemerlang...akhir kata, ribuan terima kasih saya ucapkan kerana menghargai kami pelajar semester 6 dengan memberi hadiah dan tayangan video yang simple tapi nostalgic...THANK U SO MUCH

2 comments:

fateen said...

paling cantik2 mask kamu!

srikandi_saifullah said...

bg msuk la 2 vdeo klu dpt..
mo jg tgk....

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget