Monday, November 15, 2010

HAPPY HOLIDAY


Exam ku dah berakhir...yeeaaaaa happynya. mudah-mudahan semua lulus degan jayanya.amin.

Aku masih lagi di UiTM kerana menyertai Kursus Keusahawanan (KAKS). Kursus ini akan berjalan dari 15-21 November. Ada cuti 1 hari,itu pun cuti raya(17th Nov). Kawan-kawan ku ada tak balik raya haji kali ini, 1st time tu diorang beraya sendiri. entahlah apa perasaan mereka. Apa-apa pun semester 5 ku dah berakhir, tahun hadapan aku dah part 6. Last semester dah aku diploma. Semoga semuanya berjalan dengan lancar.am
in.

Itulah saja benda yang nak aku sampaikan. Kepada kawan-kawan, selamat bercuti,semoga sihat selalu dan panjang umur kita jumpa lagi. HAPPY HOLIDAY ^_^



1 comment:

aku insan lemah said...

happy holiday...belanja aq ya nnti..hahahaa

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget