Sunday, October 9, 2011

i'm back

dah lama tak post entry baru semenjak menjejakkan kaki ke UiTM Sabah mengambil kos degree in accountancy. Dari minggu pertama hingga hari nie assingment dan tutorial makin banyak dan berlambak-lambak. Memang betullah kata orang, diploma different with degree. Diploma ada masa tuk relak2, degree plak mau relak pun payah...arrrgggghhhhhh!!!(tension). Rasanya macam nak menjerit ja bila melihat semua kerja yang banyak nie...khamis nie ada kuiz, study pun belum di sebabkan assignment yang nak di submit makin banyak. Sekarang masa tuk men game pun dah x da huhu..tapi masa tuk si dia tetap ada hehe....

Actually aku tak tau nak coret pa hari nie...hmmmm..k lah memandangkan x da citer, aku end kat sini je lah entry ku ya..hehe bye2




2nd week study..makan di kfc with rakan2..c joko rupanya ada GF dah..hehe





nie lah logo club degree akaun...nice








_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me
Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget