Monday, November 22, 2010

Part 5

Akhirnya KAKS pun melabuhkan tirainya semalam...penat sungguh rasanya nak menyiapkan rancangan perniagaan. Bukan senang tau. Biarpun penat, pengalaman bertambah. Yang paling bestnya, kami menang dalam kategori peruncitan,dapat piala. Biarpun kami punya cashflow rugi boleh juga kami menang. Rezeki.

Cerita KAKS sampai situ ja. Semua kawan-kawan ku dah balik. Semuanya dah bertaburan di kampung halaman masing-masing. Aku pun nak balik rumah juga lepas ni. Tak sabar rasanya. Apa-apa pun, semester 5 ku dah berakhir. Semester inilah semester yang paling menyeronokkan berbanding dengan semester yang lalu. Banyak aktiviti yang aku ikut. Itulah best. Memori yang paling dirindui ialah OPKIM di Nabawan. Banyak kenangan manis sepanjang berada di sana. Kalau ada masa dan jodoh, aku akan ke sana lagi. Insyaallah.



Semester depan akan bermula pada 3 januari 2011. Tak sabar nak merasa part 6.hehehe. Harap-harap, semuanya akan berjalan lancar.AMIN.

Tuesday, November 16, 2010

SALAM AIDILADHA

Esok dah raya haji..cepatnya masa berlalu.

SELAMAT HARI RAYA KORBAN buat anda semua. Semoga pengorbana kita selama ini di redhai dan diterima oleh yang Esa. Amin. Jangan lupa bawa daging korban balik rumah.

Monday, November 15, 2010

HAPPY HOLIDAY


Exam ku dah berakhir...yeeaaaaa happynya. mudah-mudahan semua lulus degan jayanya.amin.

Aku masih lagi di UiTM kerana menyertai Kursus Keusahawanan (KAKS). Kursus ini akan berjalan dari 15-21 November. Ada cuti 1 hari,itu pun cuti raya(17th Nov). Kawan-kawan ku ada tak balik raya haji kali ini, 1st time tu diorang beraya sendiri. entahlah apa perasaan mereka. Apa-apa pun semester 5 ku dah berakhir, tahun hadapan aku dah part 6. Last semester dah aku diploma. Semoga semuanya berjalan dengan lancar.am
in.

Itulah saja benda yang nak aku sampaikan. Kepada kawan-kawan, selamat bercuti,semoga sihat selalu dan panjang umur kita jumpa lagi. HAPPY HOLIDAY ^_^



Thursday, November 11, 2010

MAYA,ZAMRIAH & ZAINAB


suddenly i want post something in my blog.hehe

Do you like cat? i like it to. cat is so cute thats why i like it hihi. however, i dont like a black cat. its look scary when its stare to me.(macam mau di tendang ja ni bha haha).

now, i want to introduce not my cat but my roomate's cat.hihi this is MAYA.cantikkan. She stayed in our room since we move to cluster c. matanya besar macam mata si.......(adaleeeerrr)hahaha.


MAYA


this is her daughter, ZAINAB & ZAMRIAH. cute kan. dulu kmi ingat c zamriah ni jantan. rupa2 nya betina. kami tukar lah namanya dari zamri ke zamriah.hihi

ZAINAB


ZAMRIAH

Today, all of them not stay in my room anymore. Zamriah is missing.ntah pergi mana. Zainab merayau sana sini di cluster c. Maya pun sama. Kadang-kadang ja si Maya datang bilik bila lapar sangat.

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget